PODCAST

Poddkarusellen med Mauro & Plura

år: 2021
premiär: 2021-02-09

Plura & Mauro är nära vänner sedan en herrans massa år tillbaka. De har gjort både musik och tv-program ihop tidigare och nu är det dags att addera en podcast till listan. I Poddkarusellen får vi följa med herrarna i ett närgånget och personligt samtal om allt mellan himmel och jord som hör livet och karriären till.
Podden kommer ut varje tisdag med start 9 februari.

https://linktr.ee/poddkarusellen/

PODCAST SOM MAURO GÄSTAT

2021-03-08 : Hundåren – Avsnitt 18. Mauro Scocco

Hur lever Mauro Scocco med det faktum att de två skivor han är mest stolt över är de som har sålt minst? Möt en av landets genom tiderna mest framgångsrika låtskrivare i ett öppenhjärtigt och roligt samtal med vännen Tomas Andersson Wij. Om att bli äldre i en ung bransch, om att gå back på sina skivor och nobbas av radion, om det misslyckade försöket att pensionera sig från musiken och om den psykiska ohälsa som satt krokben för hans karriär och privatliv.
https://sptfy.com/ibgw

2020-11-18 : Talk to me – Avsnitt 7. Mauro Scocco

I ett extra långt avsnitt hinns det med att berättas mycket från Scoccos snart 4 decennier långa karriär. Hur växte han upp? Vem hjälpte honom få sitt första skivkontrakt? Varför skulle han turnérat med hönsnät på 80-talet och varför slutade han turnéra i över 16 år? Vad är viktigast för honom som pappa och vad han lärt sig i terapi? Hur skriver man låtar till andra artister och vilken är den sämsta låten han gett ut, enligt honom själv? Det och mycket mer i detta sjunde avsnitt.
https://pod.space/talktome/avsnitt-7-mauro-scocco

2020-01-24 : Låtskrivarpodden – Avsnitt 5. Mauro Scocco

Sarah, Till dom ensamma, Jackie, Himlen runt hörnet, Långsamt farväl… I avsnitt fem av Låtskrivarpodden får ni möta ingen mindre än Mauro Scocco, legendaren som i 40 års tid spottat ur sig hits åt både sig själv och andra, och som dessutom snart är aktuell med en ny soloskiva. Vad är tricker för att skriva bra svenska texter? Bästa sättet att påbörja en ny låt?

2018-09-21 : Gott folk – Avsnitt 6. Mauro Scocco

I Gott Folks sjätte avsnitt gästas Hanna av ingen mindre än poplegenden Mauro Scocco! Förutom det gamla vanliga om Plura och 7-eleven pratas det också om otrohet, sophämtning och mobbning. Och varför tackar egentligen Mauro nej till Så mycket bättre varje år?
 https://www.podplay.com/sv/podcast/41049/gott-folk/episode/2840674/6-mauro-scocco

2014-11-30 : Konversation #4: Mauro Scocco & Markus Krunegård

Om varför Mauro slutat skriva. Om Tom Petty, Tom Waits, Eva Dahlgren och Per Gessle. Om det brutala samtida musiklandskapet. Om att skriva på natten. Om tjuvöron. Om ”rena rama Beatles-hysterin” på Markus Cirkus-spelning. Om Mauros första festivalspelning. Om när Markus blåljög för en reporter. Om att arbeta utomlands. Om Disneyhits. Om AC/DC-smoothie. Och om att tröttna på att se sig själv i tidningen. Inspelat 19 november 2014 i Lärkskogen, Stockholm av Markus Eriksson

2013-04-07 : Värvet #57: Mauro Scocco

Det svåra femtiosjunde avsnittet med artisten Mauro Scocco. Jag har ingen officiell statistik över vilka gäster jag får mail om, men en av de mest önskade är verkligen Mauro som med sin… charm och humor blivit otroligt uppskattad även utanför artistskapet. Men det där snackar vi om! Och om att känna sig behövd, att kolla upp vem som äger ett lyxigt fordon (är båtar fordon?!), att skriva en skilsmässoplatta fast man är ihop, vilket skivbolag man ska ligga på, och att upptäcka att Swatch är coolt. Och så spelar han både elgitarr och piano.
http://xn--vrvet-gra.se/podcast/57-mauro-scocco/

Advertisements